01.
🚶🏻‍♂️ По стъпките на Спектър-7

От където всичко започна ...

Нашият малък семеен бизнес е сгушен в сърцето на гр. Самоков и започва като една скромна мечта за предоставяне на персонализирани услуги за грижата за очите на нашата малка общност.

През далечната 1982 г. започнах да се занимавам с оптика в гр. Самоков и разбрах, че това е моето призвание.

През 2004 г. с моя син се преместихме да живеем в София, където отворих за първи път собствен магазин, който нарекох Спектър-7. В началото на това приключение знаех, че ще бъде трудно, докато се наложа в тази сфера, но никога не съм вярвала, че ще има месеци, в които няма да мога да изкарам пари  за наема. Най-накрая в средата на 2005 год. бизнесът ми потръгна – хората забелязваха моя дългогодишен опит, изразяващ се в добрата преценка относно направата на очила и подбор на най-добрата за клиента рамка. Винаги излизаха от магазина доволни и щастливи, а аз ставах все по-удовлетворена, докато през  2017 год. не ми се наложи, поради лични причини, да се прибера в Самоков! Същата година отворих оптика тук, знаейки, че наново ще трябва да градя всичко, което бях постигнала до този момент.

Работех сама по 12 часа на ден, за да съм финансово стабилна и подсигурена. Тогава осъзнах, че няма да успея да бъда максимално полезна на моите клиенти, защото постоянно бях изморена. По това време моят син Георги реши да се върне в Самоков. Завършил средното си образование като оптик, а след това с 3-годишния си опит в различни оптики и няколко завършени курсове по оптометрия, му предложих да работи с мен. Той неохотно прие предложението и така двамата успяхме да създадем малка мрежа от доволни клиенти, които не само да избират нас и нашата работа, а да се чувстват сигурни и спокойни в заобикалящия ги свят.
 
През всичките тези години научих, че да следваш мечтите си и целите си винаги е трудно, но когато си отдаден на тях, знаеш точно за какво се бориш. Въпреки че постигнах една моя мечта, целите, които до ден днешен продължавам да следвам, са моите клиенти да получат най-доброто отношение и професионализъм.
02.
По стъпките на Спектър-7

Пътешествието продължава 😎

Днес Спектър- 7 стои като фар за качество и състрадание в света на грижата за очите, защото с тях не само виждаме, но и се докосваме до красотата на живота.

Независимо дали се нуждаете от очен преглед, стилни очила или персонализирано поставяне на контактни лещи, ние Ви каним да изпитате разликата, която могат да направят истинската грижа и експертен опит. В Спектър-7 Вие сте нещо повече от клиент – Вие сте семейство!

Нашата визия и политика са не да купите най-скъпият продукт, а присъединявайки се към нашето семейство да искате да се върнете пак при него, доволни и най-вече щастливи, че сте направили най-добрият избор!

Какво да очаквате от нас:

Професионализъм и експертиза:

Аз и моят син сме високо квалифицирани с дългогодишен опит в областта на оптиката. Можете да разчитате на нашите професионални съвети и прецизно обслужване.

Избор:

В нашата оптика предлагаме богат избор от очила, контактни лещи и аксесоари от водещи световни марки. Независимо от вашите нужди и предпочитания, ще намерите най-подходящия продукт.

Отношение:

Ние вярваме, че всяко зрение е уникално. Затова предлагаме индивидуални консултации и персонализирани решения, за да отговорим на вашите специфични нужди.

Модерна апаратура:

Работим с най-съвременната апаратура за диагностика и корекция на зрението, което ни позволява да гарантираме точност и ефективност при всяко посещение.

Обширно портфолио от услуги:

Освен продажба на очила и лещи, предлагаме и редица допълнителни услуги като ремонт на очила, проверка на зрението и консултации за подходящите решения за вашите очи.

Отлично обслужване:

Нашият приоритет е вашето удовлетворение. Затова се стремим да предоставяме отлично обслужване и поддръжка, за да се чувствате комфортно и уверени при нас. И разбира се, много усмивки!!!